, , ,

ELF BAR BC3500 Disposable 3500 fújás Kiwi Passion Fruit Guava 650 mAh

5 661Ft

Osztály Disposable
Tervezés Doboz stílusú
Sorozat BC3500
Erő 15-25w
Aroma Kiwi Passion Fruit Guava
Márka ELF BAR
Puff 3500 fújás
Töltés típusú port

Osztály: Eldobható. Csatlakozzon hozzánk egy ízfeltáró utazásra az ELFBAR Eldobható Vapes-szel. Emelje fel a vaping játékát, és élvezze a lehetőségek világát egy karnyújtásnyira – mindezt egyetlen elegáns és könnyen használható csomagban.

Kivitel: Doboz stílusú. A sorozat egy kis doboz-stílusú vape dizájnt használ, amely finomnak és aranyosnak tűnik.

Töltés: Type-C port. A vape készlet Type-C porttal rendelkezik, akkor töltheti a vape-t, ha az akkumulátor lemerült. A töltési idő használattól függően körülbelül 30-120 perc.

Nikotin tartalom: 5%. Ez a termék nikotint tartalmaz. A nikotin függőséget okozó vegyszer. Kiskorúaknak tilos a vásárlás.

Sorozat: ELF BAR BC3500 Elf Bar BC3500 Ízek: Blue Razz Ice, Blueberry Ice, Cola, Cranberry Grape, Engergy, Guava Ice, Kiwi dinnye, Kiwi Passion Fruit Guava, Citrommenta, Mangó Barack, Őszibarack Mangó Görögdinnye, Red Mojito, Sakura Grape , epres jég, epres kivi, epres mangó, édes mentol, görögdinnye jég.

Márka: Elf Bar. Az elektronikus cigarettaipar vezető szereplőjeként az elfbar gazdag tapasztalattal rendelkezik mind az íz, mind a megjelenés terén. Az ELFBAR, az amerikai verzió neve EBDESIGN VAGY EBCREATE, mindkettő az ELFBAR-hoz tartozik.

Szín: Gradiens kétszínű. Az ELFBAR színátmenetes, kétszínű megjelenésű dizájnt használ, amely divatosnak és aranyosnak tűnik.

Tekercs: Dual Coil. A vape készlet kettős tekercssel van felhordva, így nagyobb felületet hoz létre a folyadék érintkezéséhez és egyenletesen melegedéséhez.

Tömeg 1 kg
Flavors

Kiwi Passion Fruit Guava

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ELF BAR BC3500 Disposable 3500 fújás Kiwi Passion Fruit Guava 650 mAh” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart