GYIK

Fizethetek VISA/Mastercard kártyámmal?

Bátorítjuk az embereket a Bitcoin és a Western Union használatára, azonban a Paypal/Visa/MasterCard kártyákat korlátozott ideig dolgozzuk fel. Ha nem találja a rendelkezésre álló lehetőséget, térjen vissza máskor, és vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Biztonságos a weboldala?

Megrendelése után megadunk egy nyomkövetési számot, így a csomagot végig nyomon követheti. Kérjük, ne aggódjon miatta. Ezenkívül az oldalunkon használt összes személyes adata bizalmas.

Hol kereshetek információt a megrendeléssel kapcsolatban?

A megrendelés visszaigazoló e-mailje tartalmazza a rendelés részleteit, beleértve a rendelési számot is. Kapsz egy nyomkövetési számot is, amelyről nyomon követheted a rendelésedet.

Mennyi idő alatt érkezik meg a csomag?

A rendelés leadását követően 72 órán belül feldolgozzuk és kiszállítjuk. A logisztika általában 7-10 nap. Összesen 10-13 nap.

Mit tegyek, ha a hitelkártyás fizetésem helytelen?

Ha hiba történik hitelkártya kijelentkezéskor, visszatérhet, és újra leadhatja a rendelést, majd törölheti a nem sikeresen kifizetett rendelést. Felveheti a kapcsolatot hitelkártya-kibocsátójával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy hitelkártyája jó állapotú. Ha még nem próbálta sokszor, kérem, forduljon hozzánk segítségért.

Hogyan törölhetem vagy módosíthatom a rendelésemet?

Online ügyfélszolgálatunkkal e-mailben léphet kapcsolatba.

Shopping Cart